Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Ik ben > Cliënt/Bezoeker

Cliënt/Bezoeker

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0)48 546 06 20

Cliënt

Bij Bauland Kliniek staat u als cliënt centraal. Wij doen er alles aan om uw behandeling, ingreep en verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het enthousiaste team van Bauland Kliniek ziet het als hun taak om de kwaliteit van de dienstverlening continue hoog te houden.

Postoperatieve medicatie

Bauland Kliniek zal u, indien voorgeschreven, voor de eerste dagen na de operatie medicatie tegen de pijn verstrekken. Deze medicatie is speciaal afgestemd op de ingreep die u hebt ondergaan. De kosten voor deze voorgeschreven medicatie is bij de prijs van de operatie/behandeling inbegrepen. Indien u extra medicatie nodig hebt, zal u hiervoor een recept van uw behandelend arts meekrijgen. Dit recept kunt u dan bij uw eigen apotheek ophalen. U moet er rekening mee houden dat de kosten van dit extra recept wordt ingehouden op uw eigen risico van uw zorgverzekeraar. Vergoeding is afhankelijk van de hoogte van uw eigen risico bedrag. Informeer dit bij uw eigen zorgverzekeraar.

Na uw operatie/behandeling krijgt u, indien van toepassing, een schriftelijk overzicht, een zgn. AMO (= Actueel Medicatie Overzicht) mee van de medicatie. Deze medicatie zijn niet digitaal geregistreerd bij uw eigen apotheek. Indien uw huisarts en/of apotheek u medicatie voorschrijft voor een andere aandoening dan noodzakelijk voor uw operatie/behandeling, is het van belang deze AMO mee te nemen en voor te leggen aan uw huisarts en apotheek.

Bezoeker

Op de dag van de operatie is het voor u als bezoeker mogelijk om de wachttijd te overbruggen door een bezoek te brengen aan een van de faciliteiten op ons terrein aan de Hoogveldseweg.

Bezoektijden
Samen met de verpleegkundige van Bauland Kliniek bespreekt u de bezoektijden.

Bellen met een cliënt
Cliënten mogen binnen Bauland Kliniek gewoon gebruik maken van hun mobiele telefoon. Het wordt op prijs gesteld om het geluid van de telefoon uit te zetten.

Parkeren
U kunt gratis parkeren op het terrein van de Hoogveldseweg. Bezoekers van Bauland Kliniek, Fitland, De Wellnessboot en Kliniek ViaSana mogen overal parkeren. Het beste kunt u parkeren in de parkeergarage, wanneer u de parkeergarage uitloopt is Bauland Kliniek aan uw rechterhand gesitueerd.

Lezen
De kliniek heeft verschillende magazines in de wachtkamers liggen, natuurlijk mag u ook zelf iets te lezen meenemen.

Logeren familie

Bezoekers kunnen tegen een gereduceerd tarief in het City Resort Hotel Mill overnachten. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de receptie van het hotel. Tel. (0485) 477 210. Ook kunnen cliënten de dag voordat ze worden opgenomen een overnachting boeken bij het naastgelegen hotel. Uitermate geschikt voor patiënten die ver moeten reizen!

Klik hier voor meer informatie over het hotel

Fitland
Als bezoeker kunt u tijdens uw verblijf in het hotel gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten van Fitland Mill, inclusief groepslessen. Ook mag u gebruik maken van het binnenzwembad. Bij de receptie van Fitland kunnen ze u verder informeren over de faciliteiten.

Klik hier voor meer informatie over Fitland

De Wellnessboot
Op het terrein van Bauland Kliniek bevindt zich een uniek wellnesscomplex ‘de Wellnessboot’. Deze ware blikvanger is o.a. uitgerust met zeven verschillende sauna’s, een uitgebreide saunatuin aan het water, stoomcabines, verschillende heerlijke binnen- en buitenbaden, relaxruimtes, een zonnedek, kruidentempel, een uitgebreide rasul, een binnen- en buitenbar en een restaurant waar u zich culinair kunt laten verrassen. Daarnaast is er een beautyafdeling waar u kunt genieten van ontspannende massages of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze.

Klik hier voor meer informatie over De Wellnessboot

Meer weten over Mill
Klik hier voor meer informatie over Mill