Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Over Bauland Kliniek

Over Bauland Kliniek

Welkom bij Bauland Kliniek! De enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Door de persoonlijke aandacht die wij aan al onze patiënten bieden hebben we de hoogste klanttevredenheid van Nederland in de wacht weten te slepen. Wij werken nauw samen met ziekenhuizen en zorgverzekeraars in onze regio, waardoor wij veel behandelingen verzekerd aan kunnen bieden. Bij Bauland Kliniek bent u in goede handen!

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0)48 546 06 20

Over Bauland Kliniek

Elke behandeling wordt uitgevoerd door een zeer ervaren specialist. Onze specialisten hebben passie voor hun vak en zijn allen uitzonderlijk goed geschoold op het gebied van plastisch chirurgie. Het team bestaat uit betrokken doktersassistenten, goede therapeuten en kundige plastisch chirurgen die uw wensen altijd op de eerste plaats zetten. Alle tijd voor u nemen en goed luisteren naar uw wensen is heel erg belangrijk binnen Bauland Kliniek en is terug te vinden in de drijfveren van de kliniek. Van het consult tot u laatste nazorg afspraak. Wij staan voor u klaar!

U bent zo mooi als dat u zichzelf voelt en bij Bauland Kliniek helpen we u hier graag bij. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteitszorg, de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Wij analyseren trends op het gebied van plastische chirurgie en passen deze in de praktijk toe waardoor we altijd een stapje voorlopen op de concurrentie.

Wachttijden

Bauland Kliniek kent korte wachttijden. In de meeste gevallen kunt u al binnen enkele weken bij ons terecht voor een consult en kunt binnen 1 à 2 twee maanden al worden geopereerd. Wilt u weten wat de wachttijden zijn voor een specifieke behandeling, dan kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand telefoonnummer.

Consult

Zonder een verwijzing van uw huisarts kunt u bij ons terecht voor een kosteloos consult. Wanneer u wel een verwijzing heeft, is het afhankelijk van uw zorgverzekeraar hoeveel kosten wij in rekening brengen voor het eerste consult. Vraag uw zorgverzekeraar om meer informatie.

Kwaliteit

Als garantie dat Bauland Kliniek aan alle hoge en strenge eisen voldoet, hebben wij kwaliteitskeurmerken. Wij doen er namelijk alles aan om de hygiëne, veiligheid kwaliteitsprotocollen na te leven en naar een nieuw niveau te tillen. De controle wordt uitgevoerd door in- en externe kwaliteitscontroles door onder andere de KIWA. Wij meten graag in hoeverre onze behandeling u heeft geholpen ten aanzien van uw klachten en/of ontevredenheid over uw lichaam of gezicht. U bent als patiënt namelijk heel waardevol voor ons. Wij stimuleren onze patiënten dan ook om hun mening te geven over onze kliniek en de behandelend chirurg. Dit alles met maar één einddoel: de beste, liefdevolle zorg te bieden en de hoogste klanttevredenheid van Nederland te behouden.

Samenwerkingsverbanden

Ons onderscheidend vermogen creëren we ook door de partijen met wie wij samenwerken. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met het Radboud Universitair Medisch Centrumin Nijmegen, het Jeroen BoschZiekenhuisen Bernhoven.Daarnaast sluiten wij ieder jaar nieuwe contracten af en hebben wij samenwerkingen met alle zorgverzekeraars. Om de kwaliteit van onze services en diensten te kunnen waarborgen, werken wij samen met een aantal hoogstaande ziekenhuizen, klinieken en organisaties. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners.

Radboud Universitair Medisch Centrum

  • Samenwerking met afdeling anesthesiologie.
  • Wij werken samen aan een wetenschappelijk onderzoek op het gebied van dermatologie (buikhuid).
  • Het Radboud UMC is onze achterwacht
  • Een plastisch chirurg uit het Radboud UMC voert ook operaties uit bij Bauland Kliniek

 Jeroen Bosch Ziekenhuis

  • In het Jeroen Bosch Ziekenhuis laten wij ons bloed- en histologisch onderzoek doen

 Bernhoven

  • In Bernhoven laten wij onze OK-instrumenten steriliseren.

Waarom Bauland Kliniek?

Bauland Kliniek vindt het belangrijk om altijd toegankelijk te zijn voor haar patiënten. U kunt op elk gewenst moment bij ons binnen stappen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij streven naar het bieden van de allerbeste zorg en werken iedere dag aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. Ons team wijdt zich volledig aan het plastisch chirurgie vak en de zorg voor de patiënten.

Wat heeft Bauland Kliniek u te bieden?