Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > 3 eigenschappen van verleidelijke lippen

beauty lippen perfecte lippen

3 eigenschappen van verleidelijke lippen

Door sanavisie •

“It’s all about the lips” schreef één van Nederland’s bekendste beautybloggers deze week. En dat klopt: Een groot deel van je schoonheid hangt af van je lippen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er 3 eigenschappen zijn, die de schoonheid van lippen bepalen. Welke dat zijn, lees je hieronder:

de perfecte lippen
Mooie lippen, of heel mooie lippen… contrast, volume en de boog van cupido maken het verschil.

Contrast

Veel mensen denken dat mooi gekleurde lippen (bijvoorbeeld met een opvallende lipstick) aantrekkelijk zijn. Toch is dat niet altijd waar. Het is namelijk niet de kleur die bepaalt of je lippen mooi worden gevonden, maar het contrast tussen de kleur van je lippen en je gezicht. Hoe groter dit contrast, hoe groter de kans dat iemand vindt dat je aantrekkelijke lippen hebt.

lips3

Niet de kleur van je lippen, maar het contrast van deze kleur met de rest van je gezicht bepaalt hoe mooi je lippen zijn.

Volume

Het tweede toverwoord van deze blog is: volume. Eigenlijk is het vrij simpel: een volle lip is een mooie lip. Hoe meer oppervlakte en inhoud je lippen hebben, hoe meer ze aanwezig zijn in je gezicht. En dat pakt goed uit: Uit onderzoek blijkt namelijk dat volle lippen een teken zijn van gezondheid, jeugdigheid en schoonheid.

de perfecte lippen
Links Cupido met zijn boog, rechts ‘boog van cupido’ lippen

De boog van cupido

Voor de doorgewinterde schoonheidsspecialiste zal het geen nieuwe term zijn: De boog van Cupido. Toch zullen wij hem voor de rest van de lezers even uitleggen: Dit is de mate waarin je bovenlip de vorm van een boog kan aannemen. Dit is voornamelijk genetisch bepaald. Als je gezegend bent met ‘booglippen’, dan krijg je er automatisch ook een paar pijlen bij van die lieve Cupido. Deze lijken je kansen op de datingmarkt aanzienlijk te vergroten.

 

beauty lippen perfecte lippen