Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Behandelingen > Borst > Tepelhofcorrectie

Tepelhofcorrectie

Bent u ontevreden over uw tepels, omdat ze bijvoorbeeld te groot, te klein of niet gelijk zijn? Onvolkomenheden aan de tepel en het tepelhof kunnen door middel van een tepelhofcorrectie worden gecorrigeerd. Tepelhofcorrecties worden zowel bij mannen als vrouwen uitgevoerd.

Algemeen

Tijdens het consult zal de plastisch chirurg samen met u bespreken wat uw wensen zijn en dan zal er een plan gemaakt worden voor de operatie. De ingreep wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar dus zult u dit zelf moeten betalen.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak bij één van de plastisch chirurgen van Bauland Kliniek. Bel (0485)460620 of vul ons contactformulier in.

 

De behandeling

Door middel van een chirurgische ingreep kunnen we een tepelhof corrigeren. Deze ingreep wordt veelal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De ingreep duurt zo'n 30 minuten en er wordt gebruik gemaakt van oplosbare hechtingen. Deze ingreep vindt plaats onder dagbehandeling.

Na de behandeling

Na de operatie moet u rekening houden met 2 weken niet sporten of zwaar tillen, dit om de littekens rust te geven zodat ze mooi kunnen genezen. Na 2 weken komt je terug op het spreekuur om de pleisters en hechtingen te laten verwijderen.

Kosten

Een tepelhofcorrectie is al mogelijk voor €2.250,-.