Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Behandelingen > Lichaam > Armlift

Armlift

Door veroudering kan de huid van uw bovenarmen gaan hangen. De huid raakt zijn elasticiteit kwijt en ook de spieren de armen worden slapper, waardoor zij gaan hangen. Ook door vermagering kan de huid van uw bovenarmen gaan hangen. Dit probleem is helaas niet op te lossen met intensief sporten. Een armlift kan dan uitkomst bieden.

Algemeen

Bij een armlift wordt het teveel aan huid verwijderd, waardoor uw armen hun contouren weer terugkrijgen. Hierdoor zal u zich zekerder voelen in mouwloze kleding. Wel moet u er rekening mee houden dat er een zichtbaar litteken achterblijft na een armlift.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak bij één van de plastisch chirurgen van Bauland Kliniek. Bel (0485)460620 of vul ons contactformulier in.

De behandeling

Een armlift wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en duurt ongeveer twee uur. De plastisch chirurg tekent nauwkeurig de hoeveelheid huid die verwijderd moet worden af en maakt vervolgens een snede aan de onderkant van uw arm. De huid wordt losgemaakt van de onderliggende spier- en vetlagen en het teveel aan huid en vet wordt weggesneden. Na de ingreep wordt de wond gehecht en wordt er een drukverband bij u aangelegd.

Na de behandeling

U mag vaak enkele uren na de ingreep alweer naar huis. Na de armlift moet u voorzichtig zijn met het bewegen van de armen. Gedurende vier weken moet u een drukverband en elastische mouwtjes dragen. Na de eerste week is het belangrijk het litteken aan de lucht te laten drogen, wanneer u rustig zit of ligt. Vanaf de tweede week mag u de mouwtjes enkele uren per dag af doen. Gedurende zes weken mag u uw armen niet intensief bewegen.

Kosten

Een armlift is al mogelijk voor €3850,- Klik hier voor het volledige prijsoverzicht.