Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Ervaring na een borstlift bij Bauland Kliniek!

Bauland Kliniek borstlift ervaring klanttevredenheid patiëntervaring sittard

Ervaring na een borstlift bij Bauland Kliniek!

Door sanavisie •

Het is inmiddels acht weken na mijn borstlift en ik ben gisteren voor de laatste keer op controle geweest bij dr. Bauland van Bauland Kliniek in Fitland Wellness te Sittard. Nooit gedacht dat mijn borsten zo mooi zouden worden.

Ik heb, net als vele anderen waarschijnlijk, heel lang nagedacht over de ingreep, zeker omdat ik nog niet eerder geopereerd was. Avonden achter elkaar heb ik het internet afgestruind en gezocht naar ervaringen van andere vrouwen, ook de weinige negatieve ervaringen heb ik gelezen.., maar het punt voor mij persoonlijk (naast natuurlijk de financiën) was dat ik nog nooit geopereerd was.

Ook om zoiets voor mezelf over te hebben was een luxe die ik niet goed durfde te ontvangen.

Tijdens het surfen kwam ik op een forum terecht en kwam ik verschillende keren de naam Bauland Kliniek en de positieve reacties over dr Bauland tegen. De website van Bauland Kliniek opgezocht  en hoe mooi kon het zijn.., er werd een gratis informatieavond gehouden in Fitland Wellness te Sittard. Ideaal omdat ik in Heerlen woon, en… omdat ik me zogenaamd zou kunnen ‘verschuilen’ in de groep, ‘ iemand zal toch wel de vragen stellen die ik ook heb’ dacht ik. Dus heb ik mij aangemeld voor deze informatieavond, die een aantal weken later zou plaatsvinden. Intussen werd ik toch wel ietwat ongeduldiger en bleef natuurlijk ervaringen lezen en voor-en-na-foto’s bekijken op internet. Ook de websites van de andere redelijk bekende klinieken heb ik bekeken maar ik kwam toch steeds terug bij Bauland Kliniek. En waarom? Wat voor mij mede de doorslag heeft gegeven om een afspraak te maken bij deze kliniek is het feit dat je op de site al kort kennis kunt maken met de specialisten bij Bauland Kliniek. Er staat een leuk kort persoonlijk stukje geschreven over de betreffende arts… Maar goed, helaas ging de informatiebijeenkomst niet door maar kon ik op de betreffende datum een gesprek hebben de dokter. Oei dacht ik, dat is al wat meer voor de echt.. maar dr. Bauland en zijn assistente stelden me bij binnenkomst direct op mijn gemak, puur omdat het prettige mensen zijn. Ik heb rustig uitgelegd waar voor mij mijn probleem zat, er was ruim de tijd en er werden de voor mij juiste vragen gesteld zodat ik vlug over mijn, toch wel schaamtegevoel, heen kon stappen. Dr. Bauland heeft precies verteld waar de littekens zouden komen, hoelang het herstel zou duren en dat ik snel geholpen zou kunnen worden, als ik dat zou willen. Uiteraard wilde ik hier nog over nadenken, ik zou tenslotte ook nog een weekje of twee verlof moeten plannen op mijn werk.

Voordat ik thuis was had ik eigenlijk al besloten dat ik de operatie door Bauland Kliniek zou willen laten uitvoeren, ik ben dan ook niet bij andere klinieken gaan informeren.

Diezelfde week nog heb ik contact opgenomen om de operatiedatum af te spreken (zelfs met mijn voorkeur ‘graag  zo vroeg mogelijk in de ochtend (ivm met de zenuwen)’ hebben ze rekening gehouden. De dag na Pasen was het dan zover, vroeg op pad en superzenuwachtig. Aangekomen in Mill werden we vriendelijk ontvangen en werd ik al snel opgehaald en klaargemaakt voor de operatie. Ik werd door iedereen, zonder enige uitzondering, op mijn gemak gesteld, en dat werkte. Enige tijd later werd ik wakker gemaakt en kon het herstel beginnen. De dag na de operatie werd ik gebeld vanuit Mill met de vraag hoe ik me voelde, ook adviseerde ze me om zeker te bellen als ik vragen had of onzeker was over iets, ook buiten kantooruren. De eerste week was het bankhangen, ‘s middags braaf naar bed, en na een week ben ik alweer aan het werk gegaan. Ongeveer twee weken na de operatie terug voor de eerste controle, uiteraard werd de tijd genomen om te luisteren naar mijn vragen en eerste ervaringen (en onzekerheden natuurlijk, want wat mag je wel en niet voelen?). Nu acht weken later sport ik weer volop, ik doe aan hardlopen en fietsen, voel er niks van en ben super super tevreden. Blij dat het eerste contact met de heer Bauland en zijn assistente zo relaxed was dat ik heb gekozen voor deze kliniek en natuurlijk voor mezelf!

Bauland Kliniek borstlift ervaring klanttevredenheid patiëntervaring sittard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *