Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Een luxe vakantiedag? Dat klinkt als muziek in de oren.

balance Fitland wellness

Een luxe vakantiedag? Dat klinkt als muziek in de oren.

Door sanavisie •

Een luxe vakantiedag

Vanachter mijn bureau kijk ik naar buiten, de donkere lucht raast voorbij en door het openstaande raam voel ik de frisse wind naar binnen waaien. Opeens besef ik dat het alweer eind mei is. Je zou het de laatste dagen niet altijd zeggen maar de Lente is in volle gang, nog 4 weken en dan begint officieel de zomer. Bijna tijd voor vakantie. Ja, daar heb ik wel oren naar!

Vakantie betekent voor mij ontspanning, meer tijd voor mezelf, maar ook voor mijn familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om mijn dag zelf in te plannen en zelf te bepalen wanneer ik wat ga doen. Maar ook om te genieten van het heerlijke weer. Dit hoeven geen weken achter elkaar te zijn, dit kan ook regelmatig één vakantiedag zijn; er even lekker tussenuit. Het geeft een gevoel van vrijheid.

_MG_6241 uitsnede

Een dagje wellness

Weet je wat ook voelt als een échte vakantiedag? Een dagje wellness. Hééérlijk! Alleen, met een vriend(in) of je partner. Genieten van de heerlijke baden, lekker eten, warme sauna’s en ontspannen behandelingen. Schijnt het zonnetje de hele dag? Dan is het genieten in de saunatuin of terras. Dit klinkt als muziek in de oren toch?
Om in de zomer extra vaak te kunnen genieten van zo’n luxe vakantiedag heeft Fitland een speciale ZOMERACTIE samengesteld: 3 x een wellness dag-entree voor slechts € 39,00. Deze actie is de hele zomer geldig van 1 juni tot 1 oktober 2015. Waar wacht je nog op? Bestel de tickets snel via de Fitland webshop of aan de balie bij één van de Fitland Wellnessresorts.

Geniet ervan!

_MG_6259

Bauland Kliniek werkt regelmatig samen met Fitland. Zowel Bauland Kliniek als Fitland vinden “jouw quality of life” het belangrijkste dat we je mee kunnen geven.

balance Fitland wellness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *