Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Ik ben > Specialist

Specialist

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0)48 546 06 20

Specialist en doorverwijzer

De kliniek is opgericht in 2010 door plastisch chirurg dr. Stijn Bauland. Het is de enige kliniek in Nederland die volledig is gespecialiseerd in plastische chirurgie. Sinds 2012 is de kliniek gevestigd op de huidige locatie. Bauland Kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars behalve Menzis en is de enige kliniek in Nederland waarbij zorgverzekeraars borstreconstructies gecontracteerd hebben.
Huisartsen en andere verwijzers kunnen gebruik maken van ZorgDomein om patienten te verwijzen naar Bauland Kliniek.

Verzekerde en niet verzekerde zorg

Bauland Kliniek is een Instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ), een door de overheid toegelaten instelling. Dit betekent dat patiënten zowel voor verzekerde als niet verzekerde zorg terecht kunnen bij Bauland Kliniek. Bauland Kliniek biedt de beste specialisten in een comfortabele luxe omgeving, dichtbij in uw eigen regio.

Bij Bauland Kliniek staat kwaliteit hoog in het vaandel. Een goede professionele werkrelatie met doorverwijzers en specialisten vinden wij heel belangrijk. Op deze pagina vind u de belangrijkste informatie met betrekking tot de bereikbaarheid, informatie over kosten en vergoeding en contactmogelijkheden.

VERGOEDING EN KOSTEN

Het traject van vergoeding is exact zoals bij een regulier ziekenhuis. Net als bij een eerste consult/poli-afspraak in het ziekenhuis heeft uw patiënt een verwijsbrief van de verwijzer

Specifieke vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken voor een doorverwijzing van uw patiënt? Wij maken graag tijd voor u vrij en komen graag met u in contact.

Via het directe email adres specialist@sanavisie.nl kunt u collegiaal overleg onderhouden met een specialist van Bauland Kliniek. Of neem direct contact op met 0485-460620.