Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Join our community

Join our community

Door sanavisie •

Heb je een vraag of wil je graag informatie delen over de operatie die je bij Bauland Kliniek hebt ondergaan, dan kan dat vanaf nu op ons eigen besloten Forum!
Regelmatig krijgen wij de vraag van patiënten of ze in contact kunnen komen met andere patiënten zodat ze samen kunnen praten over een bepaalde ingrepen of operaties.

Join our community

Ons eigen besloten Forum: de “Bauland Kliniek Community”. Dit is een beschermde omgeving waar men met elkaar in contact kan komen. De Bauland Kliniek Community is bedoeld om mensen bij elkaar te brengen die hier behoefte aan hebben.

Iemand die net een operatie heeft ondergaan kan in deze community bijvoorbeeld praten met iemand die overweegt om dezelfde ingreep te ondergaan. Ook kunt u tips uitwisselen met mensen die dezelfde operatie hebben ondergaan, vragen stellen aan elkaar of gewoon uw verhaal delen. Dit alles in een geheel veilige omgeving; de Bauland Kliniek Community kan alleen bereikt worden als iemand zich hiervoor registreert.
Meld je nu aan op ons Forum en start een discussie. Registreer uzelf en maak deel uit van de Bauland Kliniek Community!

Hoe u zich moet registreren?

  1. Ga naar sanavisieblog.nl/community/
  2. Klik in het rechter menu op “Registreer”
  3. Er verschijnt nu de optie “AANMELDEN!”. Klik op deze button
  4. U kunt nu uw account aanmaken door uw gegevens in te vullen. U kunt zelf uw gebruikersnaam kiezen en uw wachtwoord. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen wie uw voor- en achternaam en bibliografie mag zien. Iedereen, alleen jij of alle leden. Hij staat standaard ingesteld op “iedereen” maar kunt u makkelijk wijzigen door op “wijzig” te klikken.
  5. Zijn al uw gegevens ingevuld? Klik dan op de button “Voltooi aanmelding”

Nu maakt u deel uit van de Community. Maak een onderwerp aan, stel een vraag, reageer op andere berichten, help elkaar en ga met elkaar in gesprek. Het kan allemaal in de Bauland Kliniek Community.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *