Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Over Bauland Kliniek > Verblijf

Verblijf

Dagelijks vinden verschillende behandelingen en operaties plaats met elk hun eigen verblijfsduur. De duur van uw verblijf is afhankelijk van de behandeling of operatie die u ondergaat. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak gemaakt voor een dagbehandeling, dan mag u dezelfde dag nog naar huis. Dat is anders bij een grotere ingreep. Als uw operatie een of meerdere overnachtingen vereist, kunt uovernachten in onze kliniek.

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0)48 546 06 20

Onze cliëntenkamers bieden ruimte voor meerdere personen. U verblijft hier dus samen met andere cliënten. De kamer is van alle gemakken voorzien zoals:

Daarnaast zijn drankjes en maaltijden inbegrepen. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten!

Bezoektijden 

De bezoektijden voor partner en kinderen zijn van 10.00 tot 22.00 uur. Omdat veel cliënten behoefte hebben aan rust raden wij u af om met meer dan twee personen tegelijk de kliniek te bezoeken.

Cliënt direct bereikbaar

Elke cliëntenkamer heeft een eigen telefoontoestel met een eigen telefoonnummer. De cliënt is dus direct bereikbaar. Voor het gebruik van de telefoon rekenen we geen extra kosten. Daarnaast kunt u gebruik maken van uw eigen mobiele telefoon.

Bij buitensporig gebruik van deze diensten behoudt Bauland zich het recht voor om de gemaakte kosten alsnog bij u in rekening te brengen.