Bel voor meer informatie +31 (0) 48 546 06 20(lokaal tarief) 06-82761790

Home > Over Bauland Kliniek > Verzekerde zorg

Verzekerde zorg

Bauland Kliniek is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ), een door de overheid toegelaten instelling. Dit houdt in dat de meeste behandelingen bij ons worden vergoed. Door zorgverzekeraars worden wij verkozen tot expertisecentrum voor borstherstellende operaties na borstkanker en hier zijn we heel trots op. Ook de andere behandelingen die Bauland Kliniek aanbiedt worden wekelijks door onze specialisten uitgevoerd met tevreden patiënten en positieve resultaten als gevolg.

Ieder jaar sluit Bauland Kliniek nieuwe contracten af met zorgverzekeraars. Ook dit jaar hebben wij weer een samenwerkingsverband met alle zorgverzekeraars.

Online afspraak maken

Of bel voor meer informatie

+31 (0)48 546 06 20

Verzekerde zorg

Zo wordt bijvoorbeeld een borstverkleining en handchirurgie vrijwel altijd vergoed. Plastisch chirurgische behandelingen met een cosmetisch karakter worden bijna nooit vergoed, tenzij de behandeling een medische noodzaak heeft. Bij een aantal behandelingen is het lastig om te bepalen of een behandeling een medische noodzaak heeft, denk aan een oorcorrectie of een littekencorrectie. Het kan dus zijn dat de behandeling in deze gevallen de ene keer wel vergoed wordt en de andere keer niet. Onze specialisten kunnen goed bepalen of uw behandeling in aanmerking kan komen voor een vergoeding.

Tevens kunnen wij u werk uit handen nemen door de aanvraag bij uw zorgverzekeraar te regelen, zorgt u zelf dan wel voor een verwijsbrief van uw huisarts en neem dit mee naar het eerste consult.

Lees meer over het eerste consult

Lees hier meer over DBC-DOT

Lees hier meer over het eigen risico

Wordt uw behandeling niet vergoed?

Bauland vermeldt in de prijslijst alle tarieven inclusief belasting, toeslagen en het gebruik van de Bauland voorzieningen. Direct duidelijke prijzen, zodat u in één oogopslag de totaalprijs van uw behandeling kunt zien. U kunt rekenen op een uitstekende verzorging, zonder onverwachte kosten.

Prijslijst Bauland Kliniek